Geen categorie

Natuurfotografie

  • 17 oktober 2015

Dit is toch wel een van de leuke dingen om te doen met fotografie. Heerlijk de natuur in en dan kan ik soms wel uren weg zijn. De Zouweboezem is een van mijn favoriete en hier ben ik dus regelmatig te vinden. Het is een heerlijk natuurgebied, drassig en er is van alles te zien in elk jaargetijde. Afgelopen voorjaar heb ik hier oog in oog gestaan met een ransuil. Wat een prachtig dier met zijn grote oranje ogen. Het landschap is ook heel divers met zijn Vlietmolen, de diverse vogelkijk punten en de waterpartijen.

Daarnaast bezoek ik ook graag de botanische tuin in Utrecht. De diverse exotische vlinder foto’s heb ik hier ook gemaakt. Nu de herfst weer is aangebroken en de bomen weer mooi kleuren zal er binnenkort ook weer een update komen bij Natuurfotografie dus hou ook deze goed in de gaten.

Groetjes Helma de With.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Fields marked with * are required