Geen categorie

Cattery van Andisca

  • 29 november 2015

Logo cattery van Andisca

Regelmatig ben ik te vinden bij de cattery van mijn zusje en zwager. Zij fokken Ragdolls en deze diertjes probeer ik op zijn paasbest op de gevoelige plaat vast te leggen.
De kittens van Roma heb ik vrijdag 27 november voor de laatste keer voor de lens gehad die zijn het weekend van 28 en 29 november verhuisd naar hun nieuwe baasjes. Ik zal Nero, Rubie, Gioia, Blou en Darci en hun kwajongens streken wel missen maar gelukkig zijn ze allemaal liefdevol terecht gekomen.
Inmiddels is Lizzy ook bevallen op 23 oktober 2015 van 5 mooie kittens maar door een tragisch ongeval hebben Resy en Lilly het niet overleefd. Lynn, Bob en Mio zijn al echte katjes aan het worden met fluffy haar en ook de doortekening van de vacht begin je al te zien. Tot eind januari 2016 zijn deze nog in de cattery bij hun moeder en ik probeer ze wekelijks voor mijn lens te krijgen. Marisca en ik proberen ook elke week een andere setting neer te zetten soms met een knipoog. Altijd weer leuk om te zien hoe de diertjes reageren op deze items. Sommige vinden het spannend en soms een beetje eng de grootste deugnieten haal je hier gelijk tussen uit die duiken er tussen of het de normaalste zaak van de wereld is.
Marisca en Andre dank jullie wel voor jullie gastvrijheid elke week en voorlopig zijn jullie nog niet van mij af 😉
Helma de With

Leave a Reply

Your email address will not be published. Fields marked with * are required